Marie-Louise Petrini

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Järfälla och Marie-Louise Petrini är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Marie-Louise Petrini är ett av dem. Statusen för Marie-Louise Petrini är att Bolaget är aktivt.

Marie-Louise Petrini är ett Enskild firma och skapades 2007-09-20. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Järfälla där bolaget finns i jobbar för att bolag som Marie-Louise Petrini ska trivas.

Marie-Louise Petrini är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-09-27. I Järfälla så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föreläsningar i stresshantering och kommunikation.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Marie-Louise Petrini är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-04.

Idag är Marie-Louise Petrini och det finns flera bolag som är det idag i Järfälla.

Vill man komma i kontakt med Marie-Louise Petrini så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-2542895.

.

De som är på något sätt har med Marie-Louise Petrini är Petrini, Lena Marie-Louise som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Marie-Louise Petrini har 600919-XXXX som sitt organisationsnummer.