Ishtar Taxi

Stockholms län

Information

610210-XXXX är organisationsnummer för företaget Ishtar Taxi. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ishtar Taxi är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Järfälla som är den kommunen som Ishtar Taxi finns i.

Ishtar Taxi har varit registrerat sedan 2005-04-08 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-04-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ishtar Taxi så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-06-03.

Ishtar Taxi är och det finns flera bolag i Järfälla som också är .

Firmatecknare för Ishtar Taxi är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ishtar Taxi så kan ni göra det på telefon genom 08-58015466 eller genom brev på följande adress:

Taxi.

Det finns olika personer som har en koppling med Ishtar Taxi och det är Marouf, Ayad Hussamadin som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,