Maria Marstorp Leg. Naprapat

Stockholms län

Information

620127-XXXX är organisationsnummer för företaget Maria Marstorp Leg. Naprapat. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Maria Marstorp Leg. Naprapat är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Järfälla som är den kommunen som Maria Marstorp Leg. Naprapat finns i.

Maria Marstorp Leg. Naprapat har varit registrerat sedan 1985-12-17 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Maria Marstorp Leg. Naprapat så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Maria Marstorp Leg. Naprapat är och det finns flera bolag i Järfälla som också är .

Firmatecknare för Maria Marstorp Leg. Naprapat är följande:

Vill ni komma i kontakt med Maria Marstorp Leg. Naprapat så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Rygg-, led-, nacke- och muskelbehandling, elektro- terapi samt behandling av idrottsskador

Det finns olika personer som har en koppling med Maria Marstorp Leg. Naprapat och det är Marstorp, Karin Maria som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,