Wåhlinge kropp och själ

Stockholms län

Information

Wåhlinge kropp och själ är en verksamhet som finns i Järfälla. I Wåhlinge kropp och själ finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wåhlander, Åsa Emilia som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Wåhlinge kropp och själ så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Wåhlinge kropp och själ på telefon 08-58029826.

Handel med hudvårdsprodukter samt eteriska oljor. Hälsoutveckling, hälsocoaching, organisationsutveckling och personlig utveckling. Hälsoekonomi och arbetsmiljöutveckling.

Idag är Wåhlinge kropp och själ av bolagstypen Enskild firma.

Wåhlinge kropp och själ är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Järfälla arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Wåhlinge kropp och själ innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Wåhlinge kropp och själ är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Wåhlinge kropp och själ så är det följande:

Wåhlinge kropp och själ har 620917-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.