Beroma

Stockholms län

Information

630701-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Beroma. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Beroma är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Järfälla som är den kommunen som Beroma finns i.

Beroma har varit registrerat sedan 1999-09-24 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-12-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Beroma så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-12-14.

Beroma är och det finns flera verksamheter i Järfälla som också är .

Firmatecknare för Beroma är följande:

Vill ni komma i kontakt med Beroma så kan ni göra det på telefon genom 08-58026040 eller genom brev på följande adress:

Import, export och försäljning av mat och drycker inom hälsokost. Konsult, köp och försäljning inom tryckeri, kopiering och efterbehandling. Inrikes samt utrikes transport, frakt, spedition och budbil.

Det finns olika personer som har en koppling med Beroma och det är Bergström, Matz Roland som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,