Adoro kropp och själ

Stockholms län

Information

630922-XXXX är organisationsnummer för företaget Adoro kropp och själ. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Adoro kropp och själ är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Järfälla som är den kommunen som Adoro kropp och själ finns i.

Adoro kropp och själ har varit registrerat sedan 1991-07-02 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-03-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Adoro kropp och själ så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-03-03.

Adoro kropp och själ är och det finns flera bolag i Järfälla som också är .

Firmatecknare för Adoro kropp och själ är följande:

Vill ni komma i kontakt med Adoro kropp och själ så kan ni göra det på telefon genom 08-897941 eller genom brev på följande adress:

Svensk klassisk massage, spänningsbehandling, muskuleringsbehandling, rådgivning i rehab-övningar och avslappningsprogram.

Det finns olika personer som har en koppling med Adoro kropp och själ och det är Vågström, Katarina Sonja Maria som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,