Ringvalls El & Fastighetsservice

Stockholms län

Information

I Järfälla finns det ett Enskild firma som heter Ringvalls El & Fastighetsservice. Det finns flera bolag som liknar Ringvalls El & Fastighetsservice i Stockholms län. Järfälla är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Ringvalls El & Fastighetsservice är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-12-14 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1991-12-04 så har Ringvalls El & Fastighetsservice varit registrerat och sedan 1988-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Ringvalls El & Fastighetsservice och det finns fler bolag som är det i Järfälla.

Vill man komma i kontakt med Ringvalls El & Fastighetsservice så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Ringvalls El & Fastighetsservice så kan ni göra det på 08-58351045.

Elinstallationer. Fastighetsservice såsom diverse reparationsarbeten inom fastigheter, tomtplanering, schaktning samt snöröjning.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Ringvall, Jan-Ola som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Ringvalls El & Fastighetsservice har 631027-XXXX som sitt organisationsnummer.