THOMAS ÖSTERDAHL FREELANCE

Stockholms län

Information

I Järfälla finns det ett Enskild firma som heter THOMAS ÖSTERDAHL FREELANCE. Det finns flera verksamheter som liknar THOMAS ÖSTERDAHL FREELANCE i Stockholms län. Järfälla är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

THOMAS ÖSTERDAHL FREELANCE är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1988-04-27 så har THOMAS ÖSTERDAHL FREELANCE varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är THOMAS ÖSTERDAHL FREELANCE och det finns fler verksamheter som är det i Järfälla.

Vill man komma i kontakt med THOMAS ÖSTERDAHL FREELANCE så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med THOMAS ÖSTERDAHL FREELANCE så kan ni göra det på 070-8358983.

Tillverkning, försäljning, uthyrning, vikarie-, konsult- och frilansverksamhet avseende trans- port-, musik-, elektronik- och grafikerbranschen samt lokalvård

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Österdahl, Ivan Thomas som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

THOMAS ÖSTERDAHL FREELANCE har 650621-XXXX som sitt organisationsnummer.