STEFAN MEJERWALL ENGINEERING

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Järfälla och STEFAN MEJERWALL ENGINEERING är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och STEFAN MEJERWALL ENGINEERING är ett av dem. Statusen för STEFAN MEJERWALL ENGINEERING är att Bolaget är aktivt.

STEFAN MEJERWALL ENGINEERING är ett Enskild firma och skapades 1991-07-31. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Järfälla där bolaget finns i jobbar för att bolag som STEFAN MEJERWALL ENGINEERING ska trivas.

STEFAN MEJERWALL ENGINEERING är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01. I Järfälla så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Utveckling, installation och försäljning av motorer och elektronik

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att STEFAN MEJERWALL ENGINEERING är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är STEFAN MEJERWALL ENGINEERING och det finns flera bolag som är det idag i Järfälla.

Vill man komma i kontakt med STEFAN MEJERWALL ENGINEERING så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6611740.

.

De som är på något sätt har med STEFAN MEJERWALL ENGINEERING är Mejerwall, Hans Stefan som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

STEFAN MEJERWALL ENGINEERING har 651003-XXXX som sitt organisationsnummer.