Active Mind Innovation, Järfälla

Stockholms län

Information

I Järfälla finns det ett Enskild firma som heter Active Mind Innovation, Järfälla. Det finns flera bolag som liknar Active Mind Innovation, Järfälla i Stockholms län. Järfälla är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Active Mind Innovation, Järfälla är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-09-02 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2004-10-13 så har Active Mind Innovation, Järfälla varit registrerat och sedan 2004-09-02 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Active Mind Innovation, Järfälla och det finns fler bolag som är det i Järfälla.

Vill man komma i kontakt med Active Mind Innovation, Järfälla så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Active Mind Innovation, Järfälla så kan ni göra det på 070-7935393.

Skapa uppfinningar och sälja dessa. Admin och utveckling av web o client-srv system. Naturmedicin, irisdiagnostik, healing föreläsningar.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Bjelvert, Lars Peter som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Active Mind Innovation, Järfälla har 671021-XXXX som sitt organisationsnummer.