K. Gidebrant Måleri

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Järfälla och K. Gidebrant Måleri är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och K. Gidebrant Måleri är ett av dem. Statusen för K. Gidebrant Måleri är att Bolaget är aktivt.

K. Gidebrant Måleri är ett Enskild firma och skapades 2007-10-08. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Järfälla där företaget finns i jobbar för att företag som K. Gidebrant Måleri ska trivas.

K. Gidebrant Måleri är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2009-03-26. I Järfälla så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Måleriverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att K. Gidebrant Måleri är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-11-01.

Idag är K. Gidebrant Måleri och det finns flera företag som är det idag i Järfälla.

Vill man komma i kontakt med K. Gidebrant Måleri så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-43750224.

.

De som är på något sätt har med K. Gidebrant Måleri är Gidebrant, Kent Tommy som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

K. Gidebrant Måleri har 690318-XXXX som sitt organisationsnummer.