Perkele Consultings

Stockholms län

Information

700315-XXXX är organisationsnummer för företaget Perkele Consultings. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Perkele Consultings är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Järfälla som är den kommunen som Perkele Consultings finns i.

Perkele Consultings har varit registrerat sedan 2002-10-07 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-08-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Perkele Consultings så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-08-09.

Perkele Consultings är och det finns flera bolag i Järfälla som också är .

Firmatecknare för Perkele Consultings är följande:

Vill ni komma i kontakt med Perkele Consultings så kan ni göra det på telefon genom 0708-791917 eller genom brev på följande adress:

Arrangemang av mat- och vinprovningar samt därmed förenlig verksamhet samt konsultverksamhet inom nöjes-, musik- och mediabranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med Perkele Consultings och det är Nihei Simeonidou, Suomi Anji som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,