Mindlight communication

Stockholms län

Information

700902-XXXX är organisationsnummer för bolaget Mindlight communication. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mindlight communication är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Järfälla som är den kommunen som Mindlight communication finns i.

Mindlight communication har varit registrerat sedan 2009-09-16 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-11-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mindlight communication så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Mindlight communication är och det finns flera bolag i Järfälla som också är .

Firmatecknare för Mindlight communication är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mindlight communication så kan ni göra det på telefon genom 08-7580821 eller genom brev på följande adress:

Coaching av personer i ledande funktioner. Målgruppen är skolledare, mellanchefer och lärare.

Det finns olika personer som har en koppling med Mindlight communication och det är Albinsson, Eva Susanne som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,