Muskelvärkstan i Barkarby

Stockholms län

Information

I Järfälla finns det ett Enskild firma som heter Muskelvärkstan i Barkarby. Det finns flera verksamheter som liknar Muskelvärkstan i Barkarby i Stockholms län. Järfälla är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Muskelvärkstan i Barkarby är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-10-09 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 2003-10-24 så har Muskelvärkstan i Barkarby varit registrerat och sedan 2003-10-09 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Muskelvärkstan i Barkarby och det finns fler verksamheter som är det i Järfälla.

Vill man komma i kontakt med Muskelvärkstan i Barkarby så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Muskelvärkstan i Barkarby så kan ni göra det på 070-7506298.

Manuell medicin: Massage, stretch, triggerpunkter, mobilisering, manipulering-naprapatbehandlingar. Försäljning av friskvårdsprodukter. Föreläsningar, personlig träning, kostrådgivning.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Lindholm, Annika Maria Terese som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Muskelvärkstan i Barkarby har 701221-XXXX som sitt organisationsnummer.