DANSGARAGET

Stockholms län

Information

710527-XXXX är organisationsnummer för företaget DANSGARAGET. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som DANSGARAGET är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Järfälla som är den kommunen som DANSGARAGET finns i.

DANSGARAGET har varit registrerat sedan 1995-09-19 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för DANSGARAGET så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

DANSGARAGET är och det finns flera bolag i Järfälla som också är .

Firmatecknare för DANSGARAGET är följande:

Vill ni komma i kontakt med DANSGARAGET så kan ni göra det på telefon genom 08-58017292 eller genom brev på följande adress:

Dansutbildning. Utbildning i självförsvar - "Wing Tsun". Festarrangemang.

Det finns olika personer som har en koppling med DANSGARAGET och det är Kronetun, Leif Tore som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, Larsson, Ulrika Margareta som är född 1972 och har titeln Prokurist,