HSB:s Bostadsrättsförening Emaljeraren i Järfälla

Stockholms län

Information

Att i föreningens hus upplåta bostäder och andra lägenheter åt medlemmarna till nyttjande utan begränsning till tiden.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för HSB:s Bostadsrättsförening Emaljeraren i Järfälla vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Järfälla så är HSB:s Bostadsrättsförening Emaljeraren i Järfälla ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Järfälla arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Järfälla och i Stockholms län. Redan 1962-06-25 så skapades HSB:s Bostadsrättsförening Emaljeraren i Järfälla och bolaget är har ej F-skattsedel.

713200-0188 är organisationsnummret för bolaget som finns i Järfälla.

Just nu är HSB:s Bostadsrättsförening Emaljeraren i Järfälla och det finns många bolag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med HSB:s Bostadsrättsförening Emaljeraren i Järfälla så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Björinder, Rolf -Essvik, Karl Gunnar -Sartori Valck, Silvana -Strömblad, Clas Göran

Följande personer är på något sätt aktiva inom HSB:s Bostadsrättsförening Emaljeraren i Järfälla är Berglund, Inger som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Björinder, Rolf som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Essvik, Karl Gunnar som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Rasmus Kent Erik som är född 1989 och har titeln Ordinarie ledamot, Risberg, Emile Bo Joachim som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Sartori Valck, Silvana som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamotStrömblad, Clas Göran som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsgren, Jörgen Lennart som är född 1968 och har titeln Suppleant, Lönnqvist, Inger Elisabet som är född 1947 och har titeln SuppleantWolff Gripfelt, Maria Marta Ingrid som är född 1954 och har titeln Suppleant.