Bostadsrättsföreningen Wasa i Jakobsberg

Stockholms län

Information

713200-1053 är organisationsnummer för bolaget Bostadsrättsföreningen Wasa i Jakobsberg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bostadsrättsföreningen Wasa i Jakobsberg är Bostadsrättsförening. Det finns idag flera olika Bostadsrättsförening i Järfälla som är den kommunen som Bostadsrättsföreningen Wasa i Jakobsberg finns i.

Bostadsrättsföreningen Wasa i Jakobsberg har varit registrerat sedan 1957-05-02 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bostadsrättsföreningen Wasa i Jakobsberg så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bostadsrättsföreningen Wasa i Jakobsberg är och det finns flera bolag i Järfälla som också är .

Firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Wasa i Jakobsberg är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Wasa i Jakobsberg så kan ni göra det på telefon genom 08-58017822 eller genom brev på följande adress:

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostäder och lokaler åt medlemmarna till nyttjande utan tidsbegränsning. Medlems rätt i föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Det finns olika personer som har en koppling med Bostadsrättsföreningen Wasa i Jakobsberg och det är Delin, Bo Niklas som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Farajzadeh Björkman, David Emanuel som är född 1986 och har titeln Ordinarie ledamot, Kokkin, Sten Åke som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Kärnerud, Anna Caroline som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Syrén, Gunilla Caroline som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Juhano, Aatu Henrik som är född 1975 och har titeln Suppleant