I Ur och Skur Skogsbacken Ek. för.

Stockholms län

Information

Föreningen skall främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bereda medlemmarna arbetstillfällen inom förskoleverksamheten, där även en viss form av catering ingår.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för I Ur och Skur Skogsbacken Ek. för. vars verksamheterstyp är Ekonomisk förening.

I Järfälla så är I Ur och Skur Skogsbacken Ek. för. en av många verksamheter vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Järfälla arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Järfälla och i Stockholms län. Redan 1990-11-26 så skapades I Ur och Skur Skogsbacken Ek. för. och verksamheten är har F-skattsedel I Ur och Skur Skogsbacken Ek. för. har haft det sedan 1995-01-01.

I Ur och Skur Skogsbacken Ek. för. är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

716421-4749 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Järfälla.

Just nu är I Ur och Skur Skogsbacken Ek. för. och det finns många verksamheter som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med I Ur och Skur Skogsbacken Ek. för. så går det att nå dem via telefon på 08-58014888 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bygde, Linda Christina -Forssander, Beatrice Anna Elisabeth -Strange, Kerstin Mariann

Följande personer är på något sätt aktiva inom I Ur och Skur Skogsbacken Ek. för. är Bygde, Linda Christina som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Forssander, Beatrice Anna Elisabeth som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Strange, Kerstin Mariann som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, .