Personalkooperativet Lasse-Maja förskola ek. för.

Stockholms län

Information

I Järfälla finns det ett Ekonomisk förening som heter Personalkooperativet Lasse-Maja förskola ek. för.. Det finns flera verksamheter som liknar Personalkooperativet Lasse-Maja förskola ek. för. i Stockholms län. Järfälla är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Personalkooperativet Lasse-Maja förskola ek. för. är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1991-11-25 så har Personalkooperativet Lasse-Maja förskola ek. för. varit registrerat. Idag är Personalkooperativet Lasse-Maja förskola ek. för. och det finns fler verksamheter som är det i Järfälla.

Vill man komma i kontakt med Personalkooperativet Lasse-Maja förskola ek. för. så kan man gör det genom att posta ett brev till Helikopterv. 4, 175 63, Järfälla. Vi ni istället prata med Personalkooperativet Lasse-Maja förskola ek. för. så kan ni göra det på 08-56473940.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bedriva förskoleverksamhet i form av ett personalkooperativ.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Heikkinen, Leila Anita som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlson, Agneta Birgitta som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandén, Linnea Kerstin Margaretha som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Wahlström, Heidi Harriet som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Rönnlund, Monica Catharina som är född 1952 och har titeln Suppleant, Stålberg, Anna Maria Charlotta som är född 1967 och har titeln SuppleantAarflot, Håkan David Andreas som är född 1954 och har titeln Revisor, Aarflot & Co Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Heikkinen, Leila Anita -Karlson, Agneta Birgitta .

Personalkooperativet Lasse-Maja förskola ek. för. har 716421-7338 som sitt organisationsnummer.