SOMAI SERVICES

Stockholms län

Information

Allserviceföretag som gentemot företags- och privatkunder utföra städning, fastighetsskötsel, trädgårdsskötsel, enklare snicker- arbeten. Förmedling av ovanstående tjänster och arbeten till företag och sammarbetspartners.Uthyrning outsourcing av personal till privata- samt företagskunder inom ovanstående. Transportverksamhet samt demontering av värmesystem.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för SOMAI SERVICES vars bolagstyp är Enskild firma.

I Järfälla så är SOMAI SERVICES ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Järfälla arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Järfälla och i Stockholms län. Redan 2007-10-16 så skapades SOMAI SERVICES och företaget är har F-skattsedel SOMAI SERVICES har haft det sedan 2007-10-18.

SOMAI SERVICES är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-11-01

730926-XXXX är organisationsnummret för företaget som finns i Järfälla.

Just nu är SOMAI SERVICES och det finns många företag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med SOMAI SERVICES så går det att nå dem via telefon på 08-43765480 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom SOMAI SERVICES är Somai, Roger Patrick Zoltan som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .