Jenny Bengter

Stockholms län

Information

Jenny Bengter hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Järfälla som är den kommunen där Jenny Bengter finns. I Järfälla så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Jenny Bengter tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. Jenny Bengter har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Jenny Bengter så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Järfälla arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Jenny Bengter har idag 740715-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Jenny Bengter

Utveckling, konsultation och undervisning inom data, IT, musik, media och teknik. Utveckling och försäljning och mjukvara. Försäljning av hårdvara.

I Jenny Bengter så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bengter, Jenny Kristina som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma, .