Auto classic verkstad i Bro

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Järfälla och Auto classic verkstad i Bro är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Auto classic verkstad i Bro är ett av dem. Statusen för Auto classic verkstad i Bro är att Bolaget är aktivt.

Auto classic verkstad i Bro är ett Enskild firma och skapades 2007-12-18. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Järfälla där företaget finns i jobbar för att företag som Auto classic verkstad i Bro ska trivas.

Auto classic verkstad i Bro är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-01-11. I Järfälla så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Handel och tjänster inom mekanik och plåt verksamhet. Bilverkstad, bil plåt-bildäck, samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Auto classic verkstad i Bro är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-01-11.

Idag är Auto classic verkstad i Bro och det finns flera företag som är det idag i Järfälla.

Vill man komma i kontakt med Auto classic verkstad i Bro så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Auto classic verkstad i Bro är Daybess, Wissam Samir som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Auto classic verkstad i Bro har 741111-XXXX som sitt organisationsnummer.