Magnus Appelquist

Stockholms län

Information

780225-XXXX är organisationsnummer för bolaget Magnus Appelquist. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Magnus Appelquist är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Järfälla som är den kommunen som Magnus Appelquist finns i.

Magnus Appelquist har varit registrerat sedan 2006-12-20 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-12-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Magnus Appelquist så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-01-04.

Magnus Appelquist är och det finns flera bolag i Järfälla som också är .

Firmatecknare för Magnus Appelquist är följande:

Vill ni komma i kontakt med Magnus Appelquist så kan ni göra det på telefon genom 070-9262262 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom mjukvara, hårdvara och nätverkstjänster.

Det finns olika personer som har en koppling med Magnus Appelquist och det är Appelquist, Magnus Gustav Johan som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma,