Heart of gold Hundcenter

Stockholms län

Information

840426-XXXX är organisationsnummer för bolaget Heart of gold Hundcenter. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Heart of gold Hundcenter är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Järfälla som är den kommunen som Heart of gold Hundcenter finns i.

Heart of gold Hundcenter har varit registrerat sedan 2005-06-16 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-08-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Heart of gold Hundcenter så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-08-05.

Heart of gold Hundcenter är och det finns flera bolag i Järfälla som också är .

Firmatecknare för Heart of gold Hundcenter är följande:

Vill ni komma i kontakt med Heart of gold Hundcenter så kan ni göra det på telefon genom 070-7792513 eller genom brev på följande adress:

Utbildning och kurser för hund och hundägare. Försäljning av djurartiklar. Hunddagis, hundpensionat över helger. Päls och kroppsvård för djur.

Det finns olika personer som har en koppling med Heart of gold Hundcenter och det är Angleby, Sofia Eva Christina som är född 1984 och har titeln Innehavare av enskild firma,