QUITO ELECTRONIC HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

916506-1418 är organisationsnummer för företaget QUITO ELECTRONIC HANDELSBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som QUITO ELECTRONIC HANDELSBOLAG är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Järfälla som är den kommunen som QUITO ELECTRONIC HANDELSBOLAG finns i.

QUITO ELECTRONIC HANDELSBOLAG har varit registrerat sedan 1981-06-17 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för QUITO ELECTRONIC HANDELSBOLAG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1981-01-01.

QUITO ELECTRONIC HANDELSBOLAG är och det finns flera bolag i Järfälla som också är .

Firmatecknare för QUITO ELECTRONIC HANDELSBOLAG är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG

Vill ni komma i kontakt med QUITO ELECTRONIC HANDELSBOLAG så kan ni göra det på telefon genom 070-7438393 eller genom brev på följande adress:
Kopparv. 61, 176 72, Järfälla

Handel med elektronikprodukter, mikrodatorer och därmed förenlig verksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med QUITO ELECTRONIC HANDELSBOLAG och det är EKBERG, CAROLINE BIRGITTA ANNA MARG. som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Zetterquist, Dag Rudolf Oskar som är född 1939 och har titeln Bolagsman,