Handelsbolaget Studs Verkstadsservice

Stockholms län

Information

Handelsbolaget Studs Verkstadsservice är ett av många verksamheter som finns i Järfälla. Det är nämligen den kommunen som Handelsbolaget Studs Verkstadsservice finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Handelsbolaget Studs Verkstadsservice är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Handelsbolaget Studs Verkstadsservice som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1984-08-14. Men sedan 1994-01-01 så har Handelsbolaget Studs Verkstadsservice varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Mandolinv. 35, 175 56, Järfälla. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Handelsbolaget Studs Verkstadsservice så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-370784.

Järfälla arbetar för att verksamheter som Handelsbolaget Studs Verkstadsservice ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Handelsbolaget Studs Verkstadsservice. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Mekanisk verkstad. Reparation och försäljning av sulkys och hjul.

Firmatecknare för Handelsbolaget Studs Verkstadsservice är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Handelsbolaget Studs Verkstadsservice och det är följande personer, Gårdh, Gert Roland som är född 1960 och har titeln Bolagsman, Gårdh, Gert-Åke som är född 1940 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Handelsbolaget Studs Verkstadsservice är 916506-1509.