JÄRFÄLLA HYRKARTING CENTER HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

JÄRFÄLLA HYRKARTING CENTER HANDELSBOLAG är en verksamhet som finns i Järfälla. I JÄRFÄLLA HYRKARTING CENTER HANDELSBOLAG finns det lite olika personer som är förknippade och det är Järefäll, Ann-Kristin som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Järefäll, Hans Rickard som är född 1953 och har titeln Bolagsman, Karlsson, Christina Maria som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Karlsson, Lars Göran som är född 1951 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med JÄRFÄLLA HYRKARTING CENTER HANDELSBOLAG så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå JÄRFÄLLA HYRKARTING CENTER HANDELSBOLAG på telefon 08-58357878.

Go-kart uthyrning samt serveringsverksamhet

Idag är JÄRFÄLLA HYRKARTING CENTER HANDELSBOLAG av bolagstypen Handelsbolag.

JÄRFÄLLA HYRKARTING CENTER HANDELSBOLAG är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Järfälla arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

JÄRFÄLLA HYRKARTING CENTER HANDELSBOLAG innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och JÄRFÄLLA HYRKARTING CENTER HANDELSBOLAG är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för JÄRFÄLLA HYRKARTING CENTER HANDELSBOLAG så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

JÄRFÄLLA HYRKARTING CENTER HANDELSBOLAG har 916605-4933 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.