OLSON & PALMMAN HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Järfälla och OLSON & PALMMAN HANDELSBOLAG är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och OLSON & PALMMAN HANDELSBOLAG är ett av dem. Statusen för OLSON & PALMMAN HANDELSBOLAG är att Bolaget är aktivt.

OLSON & PALMMAN HANDELSBOLAG är ett Handelsbolag och skapades 1991-10-15. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Järfälla där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som OLSON & PALMMAN HANDELSBOLAG ska trivas.

OLSON & PALMMAN HANDELSBOLAG är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-08-14. I Järfälla så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom utbildning, förvaltning och redovisning

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att OLSON & PALMMAN HANDELSBOLAG är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-11-21.

Idag är OLSON & PALMMAN HANDELSBOLAG och det finns flera verksamheter som är det idag i Järfälla.

Vill man komma i kontakt med OLSON & PALMMAN HANDELSBOLAG så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-58350317.

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG.

De som är på något sätt har med OLSON & PALMMAN HANDELSBOLAG är OLSON, BJÖRN BERTIL som är född 1937 och har titeln Bolagsman, PALMMAN, INGRID BIRGITTA som är född 1939 och har titeln Bolagsman, .

OLSON & PALMMAN HANDELSBOLAG har 916637-6690 som sitt organisationsnummer.