JBK-Produktion Handelsbolag

Stockholms län

Information

JBK-Produktion Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Järfälla som är den kommunen där JBK-Produktion Handelsbolag finns. I Järfälla så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. JBK-Produktion Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket JBK-Produktion Handelsbolag har haft sedan 1998-01-01. JBK-Produktion Handelsbolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till JBK-Produktion Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Sångv. 40, 177 36, Järfälla men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Järfälla arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

JBK-Produktion Handelsbolag har idag 969642-0935 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för JBK-Produktion Handelsbolag

Tillverkning av datakablar såsom ex printerkablar. Dessutom legoarbeten - montering av kretskort och därmed förenlig verksamhet. Även försäljning av elektroniska komponenter och färdiag kablar.

I JBK-Produktion Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kopec, Barbara som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Kopec, Jerzy som är född 1946 och har titeln Bolagsman, .