Armatur och Elservice i Järfälla Kommanditbolag

Stockholms län

Information

I Järfälla finns det ett Kommanditbolag som heter Armatur och Elservice i Järfälla Kommanditbolag. Det finns flera företag som liknar Armatur och Elservice i Järfälla Kommanditbolag i Stockholms län. Järfälla är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Armatur och Elservice i Järfälla Kommanditbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-04-12 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2000-03-13 så har Armatur och Elservice i Järfälla Kommanditbolag varit registrerat och sedan 2000-04-12 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Armatur och Elservice i Järfälla Kommanditbolag och det finns fler företag som är det i Järfälla.

Vill man komma i kontakt med Armatur och Elservice i Järfälla Kommanditbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Vasav. 104, 177 52, Järfälla. Vi ni istället prata med Armatur och Elservice i Järfälla Kommanditbolag så kan ni göra det på 08-58036600.

Service och reparationer inom el, belysning och hushålls- maskiner. Konsultverksamhet och produktion av tekniska underlag främst inom el. Annonser och webproduktion.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Björnsson, Thord Cristher Micael som är född 1953 och har titeln Komplementär, Ljungberg, Pia Jeanette som är född 1958 och har titeln Kommanditdelägare, .

Firman tecknas av komplementären. .

Armatur och Elservice i Järfälla Kommanditbolag har 969667-2196 som sitt organisationsnummer.