Cinditor Projektkonsult Handelsbolag

Stockholms län

Information

I Järfälla finns det ett Handelsbolag som heter Cinditor Projektkonsult Handelsbolag. Det finns flera bolag som liknar Cinditor Projektkonsult Handelsbolag i Stockholms län. Järfälla är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Cinditor Projektkonsult Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-03-02 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2000-12-06 så har Cinditor Projektkonsult Handelsbolag varit registrerat och sedan 2001-03-02 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Cinditor Projektkonsult Handelsbolag och det finns fler bolag som är det i Järfälla.

Vill man komma i kontakt med Cinditor Projektkonsult Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Lidv. 33, 177 40, Järfälla. Vi ni istället prata med Cinditor Projektkonsult Handelsbolag så kan ni göra det på 08-58033044.

Konsultverksamhet inom management, projekt och IT såsom projektledning eller utbildning inom alla nämnda branscher. Inom IT förekommer även systemmering, programmering och drift av datorsystem för tekniska och administrativa tillämpningar.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Hansson, Dan Erik Birger som är född 1962 och har titeln Bolagsman, Hansson, Gabriella Kjerstin Maria E som är född 1963 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

Cinditor Projektkonsult Handelsbolag har 969674-2262 som sitt organisationsnummer.