Jannering & Lundin Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Järfälla och Jannering & Lundin Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Jannering & Lundin Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Jannering & Lundin Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Jannering & Lundin Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2002-04-10. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Järfälla där företaget finns i jobbar för att företag som Jannering & Lundin Handelsbolag ska trivas.

Jannering & Lundin Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-06-12. I Järfälla så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Handel med vin och vinprodukter samt information, utbildning och rådgivning inom vin och vinproduktion. Rådgivning, konsulting inom informationsteknologi och affärssystem.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Jannering & Lundin Handelsbolag inte är momsregistrerat.

Idag är Jannering & Lundin Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Järfälla.

Vill man komma i kontakt med Jannering & Lundin Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6050518.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

De som är på något sätt har med Jannering & Lundin Handelsbolag är Jannering, Mats Gunnar som är född 1961 och har titeln Bolagsman, Lundin, Pär Johan Ragnar som är född 1959 och har titeln Bolagsman, .

Jannering & Lundin Handelsbolag har 969684-9984 som sitt organisationsnummer.