Travrestaurangen i Boden Kommanditbolag

Stockholms län

Information

Travrestaurangen i Boden Kommanditbolag är ett företag som finns i Järfälla. I Travrestaurangen i Boden Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Nils Peter som är född 1962 och har titeln Komplementär, Larsson Hultin, Sanna Jackie Eva som är född 1987 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med Travrestaurangen i Boden Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Travrestaurangen i Boden Kommanditbolag på telefon 0921-14070.

Restaurangverksamhet, catering samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Travrestaurangen i Boden Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

Travrestaurangen i Boden Kommanditbolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Järfälla arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Travrestaurangen i Boden Kommanditbolag innehar ej F-skattsedel och Travrestaurangen i Boden Kommanditbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Travrestaurangen i Boden Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas av komplementären.

Travrestaurangen i Boden Kommanditbolag har 969688-5384 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Stockholms län.