Studio Bildflödet i Stockholm Kommanditbolag

Stockholms län

Information

Reportage och reklamfotografering samt bildbyråverksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Studio Bildflödet i Stockholm Kommanditbolag vars verksamheterstyp är Kommanditbolag.

I Järfälla så är Studio Bildflödet i Stockholm Kommanditbolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Kommanditbolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Järfälla arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Järfälla och i Stockholms län. Redan 2003-03-10 så skapades Studio Bildflödet i Stockholm Kommanditbolag och verksamheten är har F-skattsedel Studio Bildflödet i Stockholm Kommanditbolag har haft det sedan 2003-05-08.

Studio Bildflödet i Stockholm Kommanditbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-05-08

969692-2062 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Järfälla.

Just nu är Studio Bildflödet i Stockholm Kommanditbolag och det finns många verksamheter som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Studio Bildflödet i Stockholm Kommanditbolag så går det att nå dem via telefon på 08-58012611 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av komplementären.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Studio Bildflödet i Stockholm Kommanditbolag är Brännvall, Eva Katarina som är född 1958 och har titeln Komplementär, Grahn, Sven Ingemar som är född 1927 och har titeln Kommanditdelägare, .