Bröderna Gharib Handelsbolag

Stockholms län

Information

969694-6269 är organisationsnummer för bolaget Bröderna Gharib Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bröderna Gharib Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Järfälla som är den kommunen som Bröderna Gharib Handelsbolag finns i.

Bröderna Gharib Handelsbolag har varit registrerat sedan 2003-06-19 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-11-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bröderna Gharib Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-11-13.

Bröderna Gharib Handelsbolag är och det finns flera bolag i Järfälla som också är .

Firmatecknare för Bröderna Gharib Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Bröderna Gharib Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-58037185 eller genom brev på följande adress:
Riddarplatsen 38, 177 30, Järfälla

Restaurangverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bröderna Gharib Handelsbolag och det är Gharib, Caesar som är född 1970 och har titeln Bolagsman, Gharib, Shawkat som är född 1968 och har titeln Bolagsman,