Murats Maskin Service Handelsbolag

Stockholms län

Information

I Järfälla finns det ett Handelsbolag som heter Murats Maskin Service Handelsbolag. Det finns flera bolag som liknar Murats Maskin Service Handelsbolag i Stockholms län. Järfälla är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Murats Maskin Service Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-04-29 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2003-11-11 så har Murats Maskin Service Handelsbolag varit registrerat och sedan 2004-04-29 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Murats Maskin Service Handelsbolag och det finns fler bolag som är det i Järfälla.

Vill man komma i kontakt med Murats Maskin Service Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Elverksv. 7, 177 41, Järfälla. Vi ni istället prata med Murats Maskin Service Handelsbolag så kan ni göra det på 08-56821506.

Reparation av el- och luftverktyg. Reparera maskiner så som byggmaskiner, borrmaskiner, cirkelsågar, slipmaskin er, betongblandare, tigersågar, mejselhammare, batteridrivna skruvdragare, spikpistoler samt ovannämnda luftdrivna maskiner och försäljning av samma sorts maskiner och tillbehör.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Yigitbas, Murat som är född 1969 och har titeln Bolagsman, Yigitbas, Özlem Dijle Neva som är född 1980 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

Murats Maskin Service Handelsbolag har 969697-3776 som sitt organisationsnummer.