Drutex Sve-Pol Handelsbolag

Stockholms län

Information

Drutex Sve-Pol Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Järfälla som är den kommunen där Drutex Sve-Pol Handelsbolag finns. I Järfälla så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. Drutex Sve-Pol Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Drutex Sve-Pol Handelsbolag har haft sedan 2004-08-09. Drutex Sve-Pol Handelsbolag har funnits sedan och 2004-09-02 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Drutex Sve-Pol Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Enbärsv. 1, 196 35, Kungsängen men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-7973585.

Järfälla arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Drutex Sve-Pol Handelsbolag har idag 969702-4678 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -Bis, Andreas Wieslaw är den som för stunden ansvarar för Drutex Sve-Pol Handelsbolag

Handel med fönster, fönsterbeslag och fönstertillbehör samt service av fönster.

I Drutex Sve-Pol Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bis, Andreas Wieslaw som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Szwed, Grzegorz som är född 1977 och har titeln Bolagsman, .