Publik Produkter Ulf Edman Handelsbolag

Stockholms län

Information

Publik Produkter Ulf Edman Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Järfälla som är den kommunen där Publik Produkter Ulf Edman Handelsbolag finns. I Järfälla så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. Publik Produkter Ulf Edman Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket Publik Produkter Ulf Edman Handelsbolag har haft sedan 2005-01-27. Publik Produkter Ulf Edman Handelsbolag har funnits sedan och 2005-01-27 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Publik Produkter Ulf Edman Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Flottiljv. 6, 175 69, Järfälla men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-361996.

Järfälla arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Publik Produkter Ulf Edman Handelsbolag har idag 969706-4724 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Publik Produkter Ulf Edman Handelsbolag

Bolaget ska bedriva handel med möbler och inredningar för offentlig miljö samt konsultverksamhet inom samma område jämte därmed förenlig verksamhet.

I Publik Produkter Ulf Edman Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Edman, Ingrid Maria Agneta som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Edman, Ulf-Göran som är född 1933 och har titeln Bolagsman, .