Erwin och Ingela Tobak Handelsbolag

Stockholms län

Information

Erwin och Ingela Tobak Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Järfälla. Det är nämligen den kommunen som Erwin och Ingela Tobak Handelsbolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Erwin och Ingela Tobak Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-04-07.

Erwin och Ingela Tobak Handelsbolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2005-03-30. Men sedan 2005-05-19 så har Erwin och Ingela Tobak Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Hubert Laurins v. 7, 176 69, Järfälla. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Erwin och Ingela Tobak Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-58350646.

Järfälla arbetar för att verksamheter som Erwin och Ingela Tobak Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Erwin och Ingela Tobak Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Tobak och tobaksvaror, butikshandel Spel och vadhållningsverksamhet.

Firmatecknare för Erwin och Ingela Tobak Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Erwin och Ingela Tobak Handelsbolag och det är följande personer, Alvestar, Carl Erwin som är född 1972 och har titeln Bolagsman, Alvestar, Ingela Susanne som är född 1961 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Erwin och Ingela Tobak Handelsbolag är 969709-4804.