Mypa musik Kommanditbolag

Stockholms län

Information

Sälja föreställningar, levande musik till olika evenemang och musik för reklamfilmer. bedriva musikundervisning, musikproduktion, artistförmedling. handel med noter. musiklitteratur, musikinstrument och tillbehör. grafisk formgivning och tillverkning av affischer och skivomslag.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Mypa musik Kommanditbolag vars bolagstyp är Kommanditbolag.

I Järfälla så är Mypa musik Kommanditbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Kommanditbolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Järfälla arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Järfälla och i Stockholms län. Redan 2005-10-24 så skapades Mypa musik Kommanditbolag och bolaget är har F-skattsedel Mypa musik Kommanditbolag har haft det sedan 2005-11-03.

Mypa musik Kommanditbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-11-03

969714-2819 är organisationsnummret för bolaget som finns i Järfälla.

Just nu är Mypa musik Kommanditbolag och det finns många bolag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Mypa musik Kommanditbolag så går det att nå dem via telefon på 08-58081185 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av komplementären ensam.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Mypa musik Kommanditbolag är Eklund, My Jenny Elisabeth som är född 1978 och har titeln Komplementär, Jardry, Pascal Mikael som är född 1980 och har titeln Kommanditdelägare, .