A M PANNSPECIALISTEN

Stockholms län

Information

450206-XXXX är organisationsnummer för verksamheten A M PANNSPECIALISTEN. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som A M PANNSPECIALISTEN är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Järfälla som är den kommunen som A M PANNSPECIALISTEN finns i.

A M PANNSPECIALISTEN har varit registrerat sedan 1985-12-11 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1986-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för A M PANNSPECIALISTEN så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

A M PANNSPECIALISTEN är och det finns flera verksamheter i Järfälla som också är .

Firmatecknare för A M PANNSPECIALISTEN är följande:

Vill ni komma i kontakt med A M PANNSPECIALISTEN så kan ni göra det på telefon genom 08-7618048 eller genom brev på följande adress:

Försäljning och installation av värmeanläggningar

Det finns olika personer som har en koppling med A M PANNSPECIALISTEN och det är HEDEGRAN, ANN-MARI som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,