C. Tedebark Adm. Support

Stockholms län

Information

350627-XXXX är organisationsnummer för bolaget C. Tedebark Adm. Support. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som C. Tedebark Adm. Support är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Järfälla som är den kommunen som C. Tedebark Adm. Support finns i.

C. Tedebark Adm. Support har varit registrerat sedan 1994-06-22 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-05-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för C. Tedebark Adm. Support så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-05-12.

C. Tedebark Adm. Support är och det finns flera bolag i Järfälla som också är .

Firmatecknare för C. Tedebark Adm. Support är följande:

Vill ni komma i kontakt med C. Tedebark Adm. Support så kan ni göra det på telefon genom 08-365575 eller genom brev på följande adress:

Företagskonsult inom redovisning, bokslut, moms, skatter, administation, rationalisering samt ekonomisk rådgivning.

Det finns olika personer som har en koppling med C. Tedebark Adm. Support och det är Tedebark, Curt Cronje som är född 1935 och har titeln Innehavare av enskild firma,