Edmond Feldman Translations

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Järfälla och Edmond Feldman Translations är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Edmond Feldman Translations är ett av dem. Statusen för Edmond Feldman Translations är att Bolaget är aktivt.

Edmond Feldman Translations är ett Enskild firma och skapades 1980-01-21. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Järfälla där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Edmond Feldman Translations ska trivas.

I Järfälla så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Förmedling av kontakter mellan företag, marknads- föring, utlandsinvesteringar samt översättning och upprättande av affärshandlingar, representation och förhandlingsverksmahet

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Edmond Feldman Translations är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Edmond Feldman Translations och det finns flera verksamheter som är det idag i Järfälla.

Vill man komma i kontakt med Edmond Feldman Translations så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-58356408.

.

De som är på något sätt har med Edmond Feldman Translations är Feldman, Edmond Byron som är född 1937 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Edmond Feldman Translations har 370617-XXXX som sitt organisationsnummer.