F:a Leffe Jansson VVS & Idrottskonsult

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Järfälla och F:a Leffe Jansson VVS & Idrottskonsult är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och F:a Leffe Jansson VVS & Idrottskonsult är ett av dem. Statusen för F:a Leffe Jansson VVS & Idrottskonsult är att Bolaget är aktivt.

F:a Leffe Jansson VVS & Idrottskonsult är ett Enskild firma och skapades 2002-08-05. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Järfälla där bolaget finns i jobbar för att bolag som F:a Leffe Jansson VVS & Idrottskonsult ska trivas.

F:a Leffe Jansson VVS & Idrottskonsult är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-08-05. I Järfälla så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

VVS-projekteringar, kontroller och besiktningar inom bygg- och fastighetsbranschen. Ekonomisk rådgivning. Tränare- och domarverksamhet samt konsultverksamhet inom idrott.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att F:a Leffe Jansson VVS & Idrottskonsult är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-08-05.

Idag är F:a Leffe Jansson VVS & Idrottskonsult och det finns flera bolag som är det idag i Järfälla.

Vill man komma i kontakt med F:a Leffe Jansson VVS & Idrottskonsult så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6399218.

.

De som är på något sätt har med F:a Leffe Jansson VVS & Idrottskonsult är Jansson, Leif Lennart som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

F:a Leffe Jansson VVS & Idrottskonsult har 410123-XXXX som sitt organisationsnummer.