Edholm Konsult

Stockholms län

Information

Edholm Konsult hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Järfälla som är den kommunen där Edholm Konsult finns. I Järfälla så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Edholm Konsult tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Edholm Konsult har haft sedan 2004-03-11. Edholm Konsult har funnits sedan och 2004-03-11 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Edholm Konsult så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-58035483.

Järfälla arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Edholm Konsult har idag 420319-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Edholm Konsult

Konsuslttjänster riktade till företag och organisationer inom bygg- och fastighetsbranschen.Inriktningen är verksamhets- och ledningsstöd, kvalitetsfrågor, utredningar samt anslagsbaserad forskning och utveckling.

I Edholm Konsult så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Edholm, Gillis John som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, .