Björn Dahlroth Konsult

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Järfälla och Björn Dahlroth Konsult är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Björn Dahlroth Konsult är ett av dem. Statusen för Björn Dahlroth Konsult är att Bolaget är aktivt.

Björn Dahlroth Konsult är ett Enskild firma och skapades 2005-01-24. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Järfälla där företaget finns i jobbar för att företag som Björn Dahlroth Konsult ska trivas.

Björn Dahlroth Konsult är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-01-13. I Järfälla så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konsult inom energi, miljö, ekonomi, administration.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Björn Dahlroth Konsult är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-01-13.

Idag är Björn Dahlroth Konsult och det finns flera företag som är det idag i Järfälla.

Vill man komma i kontakt med Björn Dahlroth Konsult så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-58034005.

.

De som är på något sätt har med Björn Dahlroth Konsult är Dahlroth, Björn Gustaf som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Björn Dahlroth Konsult har 420613-XXXX som sitt organisationsnummer.