PAVILJONG HUGO

Stockholms län

Information

PAVILJONG HUGO är ett av många verksamheter som finns i Järfälla. Det är nämligen den kommunen som PAVILJONG HUGO finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

PAVILJONG HUGO är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-02-24.

PAVILJONG HUGO som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1992-04-16. Men sedan 1992-01-01 så har PAVILJONG HUGO varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på PAVILJONG HUGO så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7614565.

Järfälla arbetar för att verksamheter som PAVILJONG HUGO ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för PAVILJONG HUGO. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Handel med turist- och presentartiklar såsom böcker, keramik, trä-, textil-, läder- och pappersvaror, metall- och silverarbeten, lek- saker, konfektyr och toalettartiklar

Firmatecknare för PAVILJONG HUGO är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till PAVILJONG HUGO och det är följande personer, Steffensson, Hugo Verner som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för PAVILJONG HUGO är 420920-XXXX.