ULLAS GARDINATELJE

Stockholms län

Information

421127-XXXX är organisationsnummer för bolaget ULLAS GARDINATELJE. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ULLAS GARDINATELJE är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Järfälla som är den kommunen som ULLAS GARDINATELJE finns i.

ULLAS GARDINATELJE har varit registrerat sedan 1991-06-11 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för ULLAS GARDINATELJE så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

ULLAS GARDINATELJE är och det finns flera bolag i Järfälla som också är .

Firmatecknare för ULLAS GARDINATELJE är följande:

Vill ni komma i kontakt med ULLAS GARDINATELJE så kan ni göra det på telefon genom 0176-234749 eller genom brev på följande adress:

Handel med tyger

Det finns olika personer som har en koppling med ULLAS GARDINATELJE och det är Nordin, Ulla Birgitta som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma,