Rader & Ord

Stockholms län

Information

430621-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Rader & Ord. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rader & Ord är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Järfälla som är den kommunen som Rader & Ord finns i.

Rader & Ord har varit registrerat sedan 1989-06-26 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rader & Ord så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Rader & Ord är och det finns flera verksamheter i Järfälla som också är .

Firmatecknare för Rader & Ord är följande:

Vill ni komma i kontakt med Rader & Ord så kan ni göra det på telefon genom 08-7526834 eller genom brev på följande adress:

Produktion av personal- och kundtidningar samt intern och extern information

Det finns olika personer som har en koppling med Rader & Ord och det är Rader, Marianne Christina som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,