S-O ANDERSSON MASKIN OCH VERKTYGS KONSTRUKTION

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Järfälla och S-O ANDERSSON MASKIN OCH VERKTYGS KONSTRUKTION är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och S-O ANDERSSON MASKIN OCH VERKTYGS KONSTRUKTION är ett av dem. Statusen för S-O ANDERSSON MASKIN OCH VERKTYGS KONSTRUKTION är att Bolaget är aktivt.

S-O ANDERSSON MASKIN OCH VERKTYGS KONSTRUKTION är ett Enskild firma och skapades 1990-02-23. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Järfälla där bolaget finns i jobbar för att bolag som S-O ANDERSSON MASKIN OCH VERKTYGS KONSTRUKTION ska trivas.

S-O ANDERSSON MASKIN OCH VERKTYGS KONSTRUKTION är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Järfälla så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konstruktion, detaljritning, agenturverksamhet och montering av maskiner och verktyg samt därmed för- enlig driftsättning och service

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att S-O ANDERSSON MASKIN OCH VERKTYGS KONSTRUKTION är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är S-O ANDERSSON MASKIN OCH VERKTYGS KONSTRUKTION och det finns flera bolag som är det idag i Järfälla.

Vill man komma i kontakt med S-O ANDERSSON MASKIN OCH VERKTYGS KONSTRUKTION så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med S-O ANDERSSON MASKIN OCH VERKTYGS KONSTRUKTION är ANDERSSON, SVEN OLOF som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

S-O ANDERSSON MASKIN OCH VERKTYGS KONSTRUKTION har 460212-XXXX som sitt organisationsnummer.